ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ


ακρα

Δοθείσης της αφορμής των τελευταίων γεγονότων τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμα ορισμένων συμπολιτών μας, δεν μπορώ να παραμείνω άλλο σιωπηλός σε αυτή την παρωδία που διαδραματίζεται εδώ και μήνες.

Έχουν κατακλύσει τις ειδήσεις, ακόμα και το πιο εναλλακτικό κανάλι της χώρας άλλαξε χαρακτήρα ενημέρωσης, όλοι αυτοί που μιλάνε για τον ανερχόμενο φασισμό στην Ελλάδα και το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πότε θα ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας σε αυτήν την χώρα για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει; Ξαφνικά εμφανίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Πάνω από 30 χρόνια υπάρχει σαν οργάνωση αλλά σαν παιδί του συστήματος και αυτή βγήκε στο προσκήνιο την χρονική περίοδο που εξυπηρετούσε καλύτερα.

Δεν εννοώ τους 440.000 ψήφους που πήρε καθώς αυτοί αποτελούν το κομμάτι των ανθρώπων που όντας αγανακτισμένοι στράφηκαν προς την ακροδεξιά σαν μια λύση ανάγκης. Ως τι στράφηκαν;

Ως αγανακτισμένοι! Κρατήστε το αυτό και κάντε την όποια ταύτιση στο μυαλό σας καθώς θα μας χρειαστεί και παρακάτω. Ήρθε ο καιρός που όλοι κρίνουμε αυτό το κίνημα σαν τον Βελζεβούλ που θα μας καταστρέψει όλους. Διερωτώμαι εγώ, γιατί τόσα χρόνια δεν έβγαινε κανένας να κατηγορήσει και να ταυτίσει τα έκτροπα των αναρχικών με τον ΣΥΡΙΖΑ που τους υποθάλπει ανειλημμένα λες και η καταστροφή ξένης περιουσίας, οι εμπρησμοί και ο θάνατος της εγκύου στην τράπεζα δεν αποτελούν αποτρόπαιες πράξεις κοινωνικά κατακριτέες; Τα ίδια πεπραγμένα όμως από ένα ακροδεξιό κόμμα είναι αιτία για κοινωνική εξέγερση, όχι του κόσμου αλλά των ΜΜΕ.

Συγχωρέστε με δεν θέλω να παρεξηγηθώ στον λόγο μου για αυτό δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν υπάγομαι, ούτε συγκλίνω στις απόψεις ή τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προσπαθώ όμως όντας αντικειμενικός κριτής να πω πως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Κατακρίνουμε μια δολοφονία ορθώς σαν μια αποτρόπαιη πράξη αυτή καθ’ αυτή.

Που κολλάει αν είναι ή όχι μέλος κάποιου κόμματος ο δολοφόνος; Θα αλλάξει το αποτέλεσμα της πράξης του ή η ποινή του; ΟΧΙ! Γι’ αυτό και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά. Ξυπνήστε και δείτε πως όλα αυτά είναι καθοδηγούμενα με απώτερο σκοπό και στόχο να πέσει όλο το βάρος της κοινωνικής-πολιτιστικής και οικονομικής εξαθλίωσης πάνω στα δύο πολωμένα άκρα και όχι στο δομημένα σαθρό σύστημα που επικρατεί εδώ και χρόνια ανεξαρτήτου κυβερνήσεως σε αυτήν την χώρα.

Πλησιάζει η ώρα της «αποκάλυψης» μιας και τα περιθώρια στενεύουν, ο «Αλέξης» θα γίνει πρωθυπουργός, η Χ.Α. αντιπολίτευση και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα καταστρέψουν ολοσχερώς την χώρα μιας και θα δοθούν επίσημα πλέον πετρέλαια, ΟΝΟΜΑΣΙΑ και μέσω εδαφικής εξαγοράς η Θράκη. Αλλά και αυτά δεν θα κριθούν σαν πολιτικές αποφάσεις γιατί τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τα όσα γίνονται αλλά τα όσα θέλουν.

Και για να κάνω την αναδρομή σε αυτό που σας ζήτησα να κρατήσετε στην αρχή, θυμάστε τους χιλιοπαιγμένους και χιλιοφορεμένους «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ»; Που είναι τώρα όλοι αυτοί; Τι αποτέλεσμα έφεραν οι 58 μέρες μισού εκατομμυρίου ανθρώπων έξω από την Βουλή; Να σας πω εγώ, τίποτα! Και ξέρετε γιατί; Διότι τέτοιες κινήσεις αποτελούν το όπιο του λαού. Συνδυάστε το λίγο στο μυαλό σας δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Εξάλλου κάποιος που είναι αγανακτισμένος όταν δεν αλλάζει κάτι στην κατάσταση του παραμένει αγανακτισμένος σωστά;

Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν το πλήθος εκείνου του κόσμου μάλλον δεν ήταν αρκετά αγανακτισμένοι ή καλύτερα δεν ήταν και τόσο αντισυστημικοί. Τους πρόβαλλαν άλλωστε τα κανάλια και οι εκπομπές των «αντιφρονούντων» (βλ. Τριανταφυλλόπουλος) για όσο καιρό χρειάστηκε. Το καινούργιο νέο που δεν παρουσιάστηκε πουθενά γιατί τώρα έχουμε σαν ένα και μοναδικό θέμα την κρίση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ούτε καν την δολοφονία του νεαρού τραγουδιστή της ραπ, ο υπέρτατος λαϊκισμός δηλαδή εις βάρος χαμένων ζωών. Και ποιο είναι αυτό το νέο;

Γερμανοί βουλευτές ζητάνε την παραίτηση της Ελλάδας από την επικείμενη προεδρία της Ε.Ε.! Ασήμαντο να αναφερθεί προφανώς, για αυτό και τα ΜΜΕ μας δεν το αναφέρουν πουθενά, όπως δεν αναφέρουν επίσης την εξέλιξη για την ΑΟΖ ή τα πιθανά εναλλακτικά σενάρια του αγωγού ή ότι η Ρωσική κυβέρνηση κλείνει τις διπλωματικές οδούς με την χώρα μας. Ξέρω…ξέρω ασήμαντα νέα, προέχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο υποτιθέμενος φασισμός (που αν τιμούσαμε λίγο την γλώσσα και την ιστορία μας θα κατανοούσαμε ότι δεν ταυτίζεται με ορισμό εφάμιλλο της ελληνικής κατάστασης σήμερα), η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, ο νέας μορφής δικομματισμός και όλα αυτά τα τόσο σημαντικά τεκταινόμενα που η επίλυση και η υπερανάλυσή τους θα σώσουν την χώρα μας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τελειώνει η περίοδος χάριτος, σύντομα θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιο θέλουμε να είναι το μέλλον μας.

Αποφασίστε ορθά σκεπτόμενοι, κυρίως για το μέλλον των παιδιών σας.

Δημήτριος Α. Αναγνώστου

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s